Καλωσήλθατε στο Emporios Bay Hotel

Tο Emporios Bay βρίσκεται στον μικρό Κόλπο του Εμποριoύ στην περιοχή της μαστίχας και των μαστιχόδεντρων

Aυτό το μοναδικό ξενοδοχειακό συγκρότημα, με την κομψή αρχιτεκτονική του, χτίστηκε με σεβασμό στο περιβάλλον και τις παραδόσεις της Χίου ενός από τα γνωστότερα ελληνικά νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, διάσημου για την καλλιέργεια της μαστίχας. Βρίσκεται στο γραφικό κόλπο Εμποριός, σε απόσταση 10 λεπτών από το γνωστό χωριό Πυργί. Εδώ στο Emporios Bay, συνδυάζεται η θερμή φιλοξενία μιας μικρής οικογενειακής κατοικίας με την πολυτέλεια και τις ανέσεις που μόνο ένα σύγχρονο ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει.

Tο ξενοδοχείο μας έχει εξοπλιστεί με τον πιο πρόσφατο ξενοδοχειακό εξοπλισμό και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.. .

Oι σωστές υπηρεσίες και η φιλική ατμόσφαιρα, συνδυασμένα με προσωπική φροντίδα εκ μέρους του προσωπικού μας, όσο και εμάς των ίδιων, θα σας κάνει να αισθανθείτε οικεία αφήνοντας σας τις πιο γλυκές αναμνήσεις των διακοπών σας κοντά μας. Οι διακοπές σας στο Αιγαιοπελαγίτικο, Μυροβόλο νησί μας θα σας μείνουν αξέχαστες και αναμφισβήτητα θα θελήσετε να μας επισκεφθείτε ξανά.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε!

Ηλίας & Γιούλη ΚαμπάChios Hotels, Emporios Bay HotelEmporios bay Hotel MHTE:0312K013A0094500 - Emporios Bay Apartments MHTE:0312K133K0296801